BETON

WERKBLADEN / MEUBELS

Betonnen werkbladen en unieke meubels, voor keukens, badkamers en de interieurs van uw zaak.   

Voor projecten waar de betonlook gewenst is, maar u niet de mogelijkheden heeft omwille van een beperkte opbouwhoogte van een vloer, of u wil simpelweg de beton stijl doortrekken over het gehele interieur, bekijk onze ideale oplossing voor vloeren, wanden en meubelstukken : microbeton

BETON

Een vloeibaar gesteente dat zich moeiteloos aan alle vormen kan aanpassen

beton en hout combinatie in keuken

Beton is maatwerk !  De bekistingen worden ter plaatse opgebouwd en gestort tot een uniform, naadloos geheel.  Het ontwerp kan goed afgesteld worden aan de ruimte en uitsparingen voor spoelbakken, kookplaten of andere obstructies zoals bijv. een paal zijn geen enkel probleem.  Door toevoeging van pigmenten kan men meerdere kleuren bekomen. Wij beschikken over enkele kleurstalen, die bij plaatsbezoek kunnen getoond worden. 

 

Beton is sterk !  Tijdens de afwerkingsfase voorzien we een laag kwarts, dit maakt de toplaag duurzaam.  Vervolgens wordt het beton glad gestreken en gepolierd op artisanale wijze.  Het is een sterk product, maar net als bij natuursteen dient men zuren en chloor te vermijden.  Regelmatig onderhoud doet men best met natuurlijke producten. 


Voor onze werkbladen werken we met het systeem van de verloren bekisting, hierdoor is het blad niet massief en kunnen de meeste kasten dit gewicht aan.  Ook op systemen zoals IKEA of oude keuken kasten kan perfect gewerkt worden.

 

 

 
 
Beton voelt zich thuis in vele interieurs. Ruw uitgevoerd heeft het een industrieel karakter, in combinatie met hout of andere natuurlijke materialen geniet het van een warme ambachtelijke uitstraling.  Tevens is het perfect aansluitbaar bij een landelijke – minimal – moderne stijl.