about THE GOODLIFE PROJECTS

DO GOOD
MAKE INSPIRING SPACES
ADD VALUE

we make the world a better place one space at a time

Bij The Goodlife Projects geloven we echt in de impact van een mooie en inspirerende omgeving. Een plek waar jij je goed voelt, je inspireert en je de energie geeft om te doen waar jij goed in bent, en zo maken wij met veel plezier en passie interieur projecten voor mensen die net als ons op zoek zijn naar het toevoegen van waarde. 

HOME IS OUR BIGGER SELF

Vandaag gaat het sneller dan enkele generaties terug, prikkels en indrukken nemen toe en het lijkt wel dat we steeds minder tijd hebben om deze evolutie in vraag te stellen. Bij The Goodlife Projects merkten we op dat diep in ons een verlangen naar rust groeide, naar een plek om ons lekker te voelen, de balans te herstellen en hieruit is ons concept geboren. 

We ondervonden dat dit gegeven niet enkel voor ons van toepassing was en besloten dit te delen.  We helpen graag om van je thuis / werkplek / showroom een haven van inspiratie en harmonie te maken.

Dit doen we door te werken met sobere materialen die een natuurlijke touch en sensibele uitstraling hebben. Wij maken betonnen werkbladen & bekleden wanden en vloeren met een selectie van authentieke keramische tegels en het opkomende materiaal van de minerale bekledingen; microcement

Onze materialen zijn verrassend sterk, voldoen aan hoge kwaliteitseisen en worden vakkundig geplaatst zodat ze geschikt zijn voor alle ruimten. 

EEN MEERWAARDE CREËER JE SAMEN

Geïnspireerd door de natuur realiseren we unieke projecten. Met karaktervolle materialen, een persoonlijke betrokken service, zijn we verheugd een dialoog te starten, jou te leren kennen en samen iets moois te maken.